Wat een verhalen over die kaarsen.
Overal ter wereld wordt vol lof over de Bath & Bodyworks kaarsen geschreven.
Bij USA Shop heb ik een bestelling geplaatst en bestelde o.a. deze kaars.

Ik kreeg mijn bestelling al gauw binnen ondanks de feestdagen. En wauw! Wat zien de kaarsen er prachtig uit. Het label van Vanilla Snowflake staat vol prachtige details en zelfs het deksel is prachtig versierd. Ik kon mezelf er niet van weerhouden de kaars direct aan te steken.

Ik plaatste de kaars in de hal. Tot mijn verbazing was binnen een kwartier niet alleen de hal vervuld met de lucht van zoete vanille en fris, zoet pepermunt maar ook de woonkamer en de aangrenzende slaapkamer. De kaars poolt perfect en snel ook!

De kaarsen van Bath & Bodyworks hebben minder branduren voor meer geld. Maar omdat ze zo snel poolen en zoveel geur afgeven in zo’n korte tijd hoef je het dus ook niet zo lang te laten branden als een Yankee Candle kaars. Toen ik de kaars uit blies na  anderhalf uur branden heb ik nog de hele middag van de geur kunnen genieten. Als ik even buiten was geweest om de honden uit te laten, kwam ik binnen bij een heerlijke winterse, zoete geur van warme vanille en de koele lucht van de pepermunt. De vanille is vele malen sterker aanwezig dan de pepermunt. Toch, als je even de tijd neemt de geur goed op te snuiven, ruik je het. Een heerlijke geur en eentje die er zeker vaker gaat komen!

Bath & Bodyworks three wick kaarsen zijn € 26,95 bij USA-shop en hebben branduren van 25-45 uur. Je betaalt normaal € 6,50 verzendkosten maar als je twee kaarsen bestelt, krijg je de verzendkosten cadeau.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bath & Body Works Vanilla Snowflake
Author Rating
5