Bath & Body Works Vanilla Bean Marshmallow wordt als volgt omschreven:

A comforting vanilla fragrance that evokes the sweetness of a homemade marshmallow.

Zodra ik mijn neus in die pot stak wilde ik ‘m er nooit meer uit halen. Jeee, wat een heerlijke mix tussen vanille en marshmallow. Mijn favoriete geuren zijn vanille en… marshmallow. Dit is een van mijn allerlekkerste kaarsen. Misschien zelfs de allerlekkerste.

Onlangs schreef ik een review van een dupe van deze geur. Dat was de Pure Soap Vanilla Bean Marshmallow. Dit is de overtreffende trap, dit is de echte. Deze is werkelijk meer dan goddelijk, ik wil deze de hele dag door ruiken en ik wil ermee slapen. Je ruikt de vanille, zacht, zoet, warm, romig en dan de marshmallow met een zachte suikergeur en dat poederige vanillegeurtje erdoorheen zoals een marshmallow ook écht ruikt.

Normaal durf ik kaarsen die ik zó lekker vind niet te branden maar na een aantal weken verliefd staren heb ik toch de fik erin gezet. Wauw ik moet hier een back up van, misschien wel meerdere. Bath & Body Works kaarsen poolen heel snel, deze was dan ook binnen een uur al mooi gesmolten en had een pool van een centimeter. De geurverspreiding van deze kaars is supersterk, het was door het hele huis te ruiken tot op de hal (terwijl de tussendeur gesloten was). Die heerlijke geur die ik droog al rook werd brandend ook verspreid, exact hetzelfde. Geen verrassingen, gewoon superzoete vanille en marshmallow.

Voor een 3 wick candle van Bath & Body Works betaal je € 24,95. De kaarsen poolen snel dus ook als je weinig tijd hebt kun je van deze kaars genieten zonder dat je met folie aan de gang moet. Een 3 wick heeft 25 tot 40 branduren. Máár, je kunt nu bij Cozy Favorites ook een waxmelt proberen van deze geur voordat je overgaat tot kopen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bath & Body Works Vanilla Bean Marshmallow
Author Rating
5