Bath & Body Works Midnight Blue Citrus wordt als volgt beschreven:

Juicy Citrus, Fresh Spring Water, Sweet Mango

Deze geur heb ik besteld omdat Caitlin van Fun Fragrance er zo enthousiast van was en ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen. Normaal zou ik niet snel een kaars kopen op basis van citrus maar omdat hier mango in zit en ook een waternoot die me aansprak was ik bereid het te proberen.

Droog is deze kaars heel lekker! Ik vind het wat naar suiker en zachte mango en citroen ruiken. Een zomerse en een heel lieve geur. Brandend blijft de geur redelijk hetzelfde en is de geursterkte zoals ik gewend ben weer t├│p. Het is een zoete geur zonder heel fruitig te zijn en ik denk dat dat komt door die waternoot. Die waternoot is eerder zoet dan fris, maar zorgt toch net voor dat kleine beetje frisse in de geur. Waterfrisse. Ik weet niet hoe ik dat beter kan omschrijven ­čśë De citroen is nauwelijks herkenbaar maar toch aanwezig met een kleine citroenfrisse noot zonder een schoonmaakmiddel te worden. Ik zou Midnight Blue Citrus eerder omschrijven als foody dankzij die zoete suikernoot. Het deed me denken aan een mix met Goose Creek Pure Cane Sugar.

Bovendien vind ik de pot wat saai maar zodra de kaars brandt is het z├│├│├│ mooi! ­čśÇ

Ik heb niet veel kunnen branden omdat we thuis al volop dozen aan het inpakken zijn. Mijn kaarsencollectie is dan ook flink gekrompen en dus moet ik over naar de wax. Ik vind dat snel zo’n gedoe en gezien ik niet geweldig in mijn vel zit laat ik het dan maar.

Hopelijk snel weer meer reviews! <3

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bath & Body Works Midnight Blue Citrus
Author Rating
5