Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte wordt als volgt beschreven:

Cozy up with a blend of pumpkin latte, toasted marshmallow & creamy sandalwood

Ik ben wel vaker heel erg enthousiast over Bath & Body Works en daarom heb ik nu dan ook een behoorlijke verzameling. Ha. En toch bedacht ik me afgelopen weekend dat ik er maar heel weinig over schrijf. Ik ben een kneus in plannen. Vooruit schrijven doe ik nauwelijks. Ik schreef al eerder dat ik het fijn vind een review te schrijven als ik middenin de geur drijf omdat ik dan het beste kan beschrijven welke noten ik mee krijg en wat voor gevoel het me geeft.

Bij deze: whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. LOVE!
Ik ga met deze kaars trouwen! Marshmallow Pumpkin Latte is HEMEL. Ik was bang dat het een koffiegeur zou zijn met pompoenkruiden erin maar nee hoor. Deze geur opent met marshmallow, een warme en lichtkruidige marhsmallowgeur. De kruiden blijven op de achtergrond maar het zijn duidelijk pompoenkruiden. Het ruikt een beetje als een pumpkin latte van Starbucks maar dan zonder de koffie en wel een dikke klodder slagroom. De geur is romig maar geen vanille-romig. Het ruikt eigenlijk wel als gesmolten marshmallows. Het sandelhout ontdek ik niet meteen, de marshmallow en de lichte kruiden hebben duidelijk de boventoon. Na een uurtje branden ruik ik het sandelhout wel, dit blijft mooi op de achtergrond en hoewel ik het nooit bedacht zou hebben bij een geur als deze is het werkelijk een goddelijke combinatie.

Bath & Body Works kaarsen hebben drie lonten en poolen dus als een malle. Je kunt deze kaarsen slechts een uurtje aanzetten en je hebt de rest van de avond geur in je huis en je kaars is al glad gebrand. No problemo dus. Mag ook wel want deze Amerikaantjes zijn slecht te verkrijgen in Nederland en je betaalt daarom al 24,95 voor een kaars met 25 tot 45 branduren. Kost wat. Ze maken er ook altijd wel wat moois van. Kijk dit deksel bijvoorbeeld:

Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte

Deze kaars kocht ik bij Cozy Favorites en later kocht ik er nog eentje bij bij Fun Fragrance. Als je die laatste nou goed in de gaten houdt kun je ze vaak wat voordeliger krijgen. Cozy Favorites heeft op het moment ook een sale. Marshmallow Pumpkin Latte is bij haar echter niet meer verkrijgbaar. Ik heb van deze geur ook een handcreme trouwens, ik krijg altijd zin op mijn handen te kluiven na gebruik.

Ik ga mijn Marshmallow Pumpkin Latte collectie nu maar een kusje brengen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte
Author Rating
5