Bath & Body Works Endless Weekend wordt als volgt beschreven:

Days of sunshine & happiness, captured in fresh summer mandarin, sun-kissed magnolia and coconut water.

Oh nee! De maand is al bijna voorbij en ik ben nog niet aan het einde van mijn opmaakdoel.

Deze mini candle van Bath & Body Works kocht ik om de geweldige naam bij Cozy Favorites. Ik werk veel en ben ook aardig wat tijd kwijt aan het reizen heen en terug dus ik ben nu zo iemand die op woensdagmiddag al uitkijkt naar het weekend. Eindelijk wat tijd voor mezelf, meestal gaan we samen uitgebreid ontbijten, doen we boodschappen en ga ik langer met de honden op pad. Ook gaan we vaak op bezoek bij familie en vrienden.

Op zondagmiddag krijg ik het al benauwd, het is óver.
Het perfecte moment voor deze kleine vriend. Ik probeer het kaarsje eerst op het toilet. Dit kaarsje is namelijk wel zo klein dat ik me niet goed voor kan stellen dat het genoeg geur af gaat geven. In mijn eerdere review van de mini candle kun je terugvinden hoe klein ze precies zijn. De kleine kaarsen hebben 10 tot 15 branduren.

Ik haal niet duidelijk de mandarijn eruit, net als magnolia of kokoswater. Endless Weekend is met alles bij elkaar een heel vrolijke, frisse en toch zachte geur. Helaas ruik je dat vooral droog want eenmaal brandend is de geurverspreiding helaas slecht. Op het toilet ruik ik het kaarsje heel zacht en in een grotere ruimte als de keuken redt het de verspreiding echt niet. Helaas. Ik vind dit wel een geur die ik eventueel in een 3 wick zou willen. Dat zijn de grote geurkaarsen van Bath & Body Works en die hebben een geweldige geur en pool.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bath & Body Works Endless Weekend
Author Rating
3