Bath & Body Works Coconut Vanilla vond ik in de pre orders en hoewel ik het nooit geroken had, móest ik het gewoon hebben!

A carefree tropical blend of fresh creamy coconut water, sweet vanilla and golden toasted coconut.

Bij Collectors Company werden allerlei Bath & Body Works kaarsen aangeboden die je alvast kon bestellen. Ik bestelde o.a. deze 3 wick kaars bij hen. Al binnen een week kreeg ik een e-mail dat de kaars bij hen gearriveerd was en opgestuurd zou worden. Zenuwachtig bekeek ik mijn Post NL account zo’n drie keer per uur. Eindelijk werd het bezorgd en kon ik snuffelen.

Verheugd trok ik het plastic van de kaarsen af. Zoals alle voorgaande keren, ziet ook deze pot er weer mooi uit. Een mooi, glimmend, zilveren deksel met een bloemenreliëf en een zomers etiket. Niet te lang kijken, rúiken! Ik stop mijn neus in de kaars. Hm. Nog eens. Hm.
Bah. Ik trek een vies gezicht en zet de kaars weer in de doos.

Eenmaal thuis, toen ik mijn kaarsen uit aan het pakken was en in mijn kast stond te proppen, toch weer even geroken. Nee, nog steeds niet. Waarom?! Het is kokos en vanille, wat kan daar nu niet lekker aan zijn? De geur is chemisch, muf. Ik geloof er níks van, dit kan niet waar zijn. Ik pak de aansteker en steek de kaars aan.

Gelukkig! De geur wordt fijn. Zacht, zoet en een tikje fris. Ik kan het kokoswater wel plaatsen, het is namelijk geen romige kokosgeur ook al zit er vanille in. Ik denk dat beide geuren gelijk op gaan, er is geen overheersende kokos of vanille, beiden zijn even duidelijk aanwezig. Wel laat ik deze kaars nog heel even in de kast staan, ik vind het namelijk wel een zomerse geur.
Ik denk dat deze perfect is voor de eerste avond met daglicht, man wat kijk ik daar naar uit!

En tot die tijd geniet ik wel van mijn winterkaarsen.

Uiteraard was deze knapperd niet mijn enige nieuwtje, dus binnenkort meer!