De Action elektrische wax brander is verkrijgbaar in de kleuren taupe, wit, roze of turquoise en zijn te vinden bij de vazen en decoratieglazen. Ze kosten slechts € 9,95 en dan krijg je nog 2 melts cadeau.

Het voordeel van een elektrische brander is dat de wax langzamer smelt en je dus vaak meerdere geurnoten mee krijgt. Ook wordt de wax bij een goede elektrische brander niet te heet en kun je dus langer van je geur genieten. Heel zachte wax zoals die van Scentsy of Goose Creek doet het sowieso vele malen beter op een elektrische brander.

Ik heb de Action brander nu een aantal keer aan gehad met verschillende merken en hij doet het gewoon goed. De brander is vrij klein, wat ik zelf wel prettig vind. Bovendien zit er een aan/uit knop op. Mijn andere branders hebben dat niet, die moet je uit het stopcontact halen als je ze uit wilt zetten. De knop zit wel op een wat onhandige plek voor het uiterlijk, heel mooi is het niet.Action elektrische wax brander
De brander wordt niet zo heet als mijn elektrische van Scent Chips en daarmee geuren mijn melts veel langer. De geursterkte is ook meer dan prima, ik heb na 10 uur mijn Autumn Romance blokje van Goose Creek er maar uitgehaald omdat ik nu wel wat anders wilde. Het was zo sterk dat ik het door het gehele huis rook.
Verder heb ik er Pure Soap en Waxmelts Enzo in gehad en ook die bleven het lang doen en gaven een goede, sterke geur af.

Action elektrische brander

Al met al dus erg tevreden.
Heel mooi vind ik de brander dan weer niet. Mijn brander van Long Island kost € 14,95 en vind ik dan wat mooier en subtieler. Toch denk ik dat ik nog een extra ga halen, je hebt immers nooit genoeg branders!

De werking van de Action elektrische wax brander bevalt me namelijk heel erg goed en ik zal deze dan ook zeker aanraden!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Action elektrische wax brander
Author Rating
5